Nieuw Blogje

Zoals jullie zien hebben we na vele avondjes uitpluizen een nieuw blog. Hopelijk lossen we hier veel irritaties mee op zoals de traagheid en wat zaakjes aan onze kant. Inmiddels zijn we ook goed vertegenwoordigd op de socials zoals Twitter @bruinenblond en Instagram #bruinenblond. De logo’s van beide socials staan ook bovenaan de pagina en zijn clickbaar.

Momenteel zijn we in Indonesie, om precies te zijn op Bali. Het internet is hier niet heel best dus het kan zijn dat het eventjes duurt voordat we een mooi bericht online plaatsen met foto’s etc.

Wat betreft de vorige post met de foto’s die op de zijkant staan, sorry daarvoor! We kregen het niet in ons CMS voor elkaar om het daar te draaien met gevolg dat we eerst alle foto’s offline zouden moeten draaien en opnieuw zouden moeten uploaden. Hier zullen we in het vervolg aandenken.

Voor nu: Selamat Malam en volg ons ook op de socials voor wie dat nog niet deed.

Oja nog 1 dingetje. Voor iedereen die zich had ingeschreven voor de nieuwsbrief bij het vorige blog, wij willen jullie vragen om jullie opnieuw via de aanmeld knop opnieuw aan te melden.

Liefs GJ en Annika.