Habla Ya Panama – Spreek Spaans

on

Het is inmiddels alweer bijna twee maand geleden dat we onze reis in Latijns Amerika zijn begonnen in Panama City. Inmiddels zijn we al wat Latijns Amerikaanse landen verder, Panama, Costa Rica, Nicaragua en momenteel in Honduras. In het begin kwamen we niet verder in het Spaans dan Que si – Que no dus hadden we maar een Spaanse cursus geboekt bij Habla Ya Panama. Over wat wij hebben beleefd, bijvoorbeeld de politie agent die ons kwam begeleiden in de metro van Panama, konden jullie op ons blog al lezen. Tijdens ons verblijf hebben wij meegewerkt aan een promotie video voor Habla Ya Panama met het onderstaande filmpje als resultaat.

Het geeft een kleine sfeerimpressie van hoe Panama stad is en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Momenteel spreken we best een beetje Spaans, het verstaan gaat beter dan het spreken, maar hebben toch besloten om in Guatamala, het volgende land, een week bij een gastgezin te gaan wonen en extra Spaanse lessen te volgen.

2 Comments

  1. Corry schreef:

    Hoe gaat dat als je in een gastgezin wilt worden opgenomen dan?

    1. Annika schreef:

      Dat wordt via de Spaanse school geregeld. Je krijgt gewoon een kamer in huis bij een lokale familie. Leuk hè? 🙂 zo moet je wel meer Spaans gaan spreken want ze spreken geen engels.

Reacties zijn gesloten.