Inpakstress

Het gaat nu echt gebeuren. Na een 2-tal weken van checklists, meerdere bezoekjes aan de drogisterij, feessie hier gezelligheid daar, is het morgen dan echt zo ver. We gaan beginnen aan het eerste gedeelte van onze (Annika en ik) reis. Normaal ben ik de koele kikker van ons twee als we op reis gaan maar vandaag had ik wel wat last van een paar stenen in mijn buik. En deze zaten daar niet vrijwillig.

 
We beginnen onze reis in Azië. Niet erg orgineel hoor ik sommige denken maar dat boeit ons niks! We beginnen onze reis dus in Azië, in Kuala Lumpur op precies te zijn. Hier verblijven we 3 nachten in een hostel in China Town. Bijkomen en acclimatiseren. Op 16 september staat Malaysia Day op het programma. We zijn benieuwd wat dit is.
 
Op 18 september vertrekken we naar het oudste oerwoud van de wereld: Taman Negara. Hier verblijven we 3 nachten bij een local in een BB. Vervolgens reizen we door het noordoosten van Maleisie. Hier liggen een 2-tal eilanden, Kecil en Besar, die samen de Perhentians vormen. Wij verblijven op het grotere eiland van de twee namelijk Besar. Volgens onze huidige planning zijn we hier 4 nachten. Beetje snorkelen, duiken, luieren, zwemmen etc. zal voornamelijk onze dagtaak zijn. Geen slecht vooruitzicht toch?
 
Onze reis zal op 25 september richting Borneo gaan waar we eerst in het zuiden zullen verblijven in Kuching.

Maarrrrrr we gaan niet in onze naakie dus moeten er een aantal dingetjes worden ingepakt. Daar hebben we vandaag dan ook alle tijd voorgenomen. Je weet dat je niet teveel mee moet nemen en dat het daar te koop is maar toch denk je dat je niet zoveel meeneemt. Totdat je die dingetjes in je tas moet stoppen. Tsja, dan maar weer schrappen. Net zolang totdat het past. Naja, bij mij past het bij Annika niet helemaal ;).

Alles zit er in en als we wat vergeten, dikke vette pech! Tot zover.